Рівняни драйвово відсвяткували 10-річчя ЖК "На Щасливому"

Саме на свято Покрови,  День створення УПА та Свято українського козацтва  припадає й День народження ЖК "На Щасливому" у Рівному, який цьогоріч  відзначив свій перший 10-річний ювілей. Відзначив весело, драйвово, з розмахом, так як і прийнято все робити «На Шасливому». Сьогодні ЖК «На Щасливому» - це фактично місто в місті з повним переліком усього необхідного для щасливого життя.  Гасло житлового комплексу «Жити , а не чекати» за ці роки стало крилатою фразою, в істинності якої щороку переконуються все більше людей. Справді,  жити треба вже і жити саме так, як живуть щасливі мешканці. 

Уявіть собі, за 10 років тут  побудували 31 багатоквартирний будинок, дитсадок, безліч дитячих та спортивних майданчиків та зон для відпочинку, а найголовніше — тут надзвичайно розвинута  інфраструктура. Уже понад  8000 мешканців  Рівного обрали для  проживання саме ЖК «На Щасливому». Адже саме в цьому житловому  комплексі  є все, що потрібно для  комфортного і щасливого життя.  А оскільки межі досконалості не існує, то ЖК "На Щасливому" й надалі продовжує розбудовуватися, розвиватися та вдосконалюватися. А це означає, що уже в найближчому майбутньому ще більше рівнян зможуть відчути переваги проживання на території даного житлового комплексу. Жити «На Щасливому» у Рівному стало модно і круто – і це говорить про авторитет мікрорайону серед рівнян та гостей обласного центру.

Привітати учасників свята зі святкової сцени прийшли керівники міста та області. За словами забудовника комплексу  Романа Куриса, щоденна робота над удосконаленням комплексу спрямована на те, аби кожен мешканець жив у повному комфорті та відчував себе безпечно.

Для нас —  це важливе свято, адже 10 років тому, розпочалось будівництво з "нуля". Упевненими кроками, щоденною працею ми з командою збудували не просто 31 будинок, а справжній, європейський простір для життя та активного дозвілля. Ми й надалі продовжуємо розвиватись та вдосконалюватись, все задля того, аби кожен мешканець жив у комфорті та безпеці" - зазначив Роман Курис.

У честь цього грандіозного та важливого свята, організатори підготували для мешканців та  гостей насичену концертну програму, а також безліч подарунків. 

Свято розпочалося зі святкового молебню  поблизу Каплиці Покрови Діви Марії. Богослужіння провів прес-секретар Рівненської єпархії Православної Церкви України, отець Василь Рудніцький.

А тим часом на площі перед торговим центром, де під відкритим небом панувала неймовірно піднесена атмосфера,  вже вирувало свято. Адже атракціони у  Луна Парку розпочали свою роботу ще о 12 годині. Характерно, що їх учасниками  були не лише діти, а й дорослі.

На святковій сцені виступали  відомі в нашому краї співаки, учасники програми "Голос Країни": Микола Бобрик, Юлія Тимочко, Галина Куришко, Катерина Качановська, Дар`я Бугайчук. Їхні виступи час від часу зривали хвилю оплесків учасників дійства. Не залишив байдужими учасників свята виступ креативного гурту TOPORKESTRA та студії сучасного танцю  Dance Way.

Родзинкою святкової програми була  смачна, різноманітна вулична їжа. Навіть найвибагливіший гурман не міг не залишитися задоволеним. А ще святкову програму час від часу переривали запальні танці на сцені. Неперевершене дійство як завжди завершилося святковим фейєрверком.

Без сумніву, тисячі рівнян, які в День Покрови  долучилися до грандіозного  святкування не пошкодували про це. Бо тут справді було  весело, смачно та драйвово.