Рівненську митницю очолив киянин Андрій Кузнік


Начальником Рівненської митниці призначили Андрія Кузніка. Про це 18 листопада повідомили на сторінці митниці у Facebook. До призначення на Рівненщину він очолював Івано-Франківську митницю.

Андрія Кузніка призначили начальником Рівненської митниці відповідно до наказу Державної митної служби України від 3 листопада, йдеться у повідомленні.

Повідомило Рівне.Суспільне.

35-річний очільник Рівненської митниці народився у Києві. Він – юрист за фахом, навчався в Національній академії служби безпеки України. Згодом здобував освіту в Київському національному університеті імені Т.Г.Шевченка, де отримав диплом з відзнакою за спеціальністю "Фінанси, банківська справа та страхування".

За інформацією митниці Андрій Кузнік багато років поспіль проходив військову службу в органах СБУ на оперативних та керівних посадах. До призначення на Рівненську митницю був начальником Івано-Франківської митниці. Звідти його перевели на рівнозначну посаду, уклавши контракт про проходження держслужби.

Що задекларував улітку

У декларації, яку Андрій Кузнік подав у серпні, як кандидат на посаду очільника Івано-Франківської митниці, він зазначив, що володіє земельною ділянкою у Хотянівці Київської області та службовою квартирою у Києві. Службову кімнату в столиці має також його дружина. Вона має також три земельні ділянки у Чернігівській області.

Очільник Рівненської митниці у декларації вказав, що разом з дружиною користуються за довіреністю автомобілем Lexus GX460, 2010 року випуску. Дружина також володіє Lexus ES 350, 2008 року випуску.

Він тоді зазначив, що працюючи в СБУ, заробив 487,811 тис. грн, 600 тис. грн йому подарували, від продажу рухомого майна отримав 720 тис. грн. У декларації також вказав, що має готівкою 400 тис. грн та 81,5 тис. доларів.