Острозький військовий ліцей святкує 20-ту річницю заснування

26 вересня  у КЗ «Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького» відбувся святковий концерт з нагоди святкування 20-ої річниці заснування закладу. На нього завітали перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк, депутати обласної ради Віталій Ундір, Віктор Щербаук, начальник управління освіти і науки ОДА Петро Коржевський, випускники ліцею та батьки вихованців. 

Від усього депутатського корпусу Сергій Свисталюк висловив найщиріші вітання.

- З ювілеєм вас! Все лише розпочинаєтьсяя. Вірю, що ви будет розширятися і прекрасних випускників з кожним роком буде більше.  ювілеє. Хочу побажати міцного здоров'я, розвитку, нових перемог та всього найкращого, - з вітальним словом виступив перший заступник голови обласної ради.

За багаторічну сулінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'зків та вагомий внесок у розвиток освіти Рівненщини він нагородив Почесною грамотою та пам'ятним знаком обласної ради кращих працівників ліцею. 

В ході святкування директор ліцею Ігор Приступа ознайомив представників влади з матеріально-технічною базою закладу.

Він розповів, що за 20 років ліцею відбулося 19 випусків, атестати про закінчення ліцею отримали 1187 випускників. А близько 70 відсотків з них вступили до вищих навчальних закладів силових структур. 

- Острозький військовий ліцей - це частинка нашого життя, це здійснення наших мрій. Переконаний, що попереду в нас буде ще багато нових досягнень. І я для цього зроблю все можливе, - сказав Ігор Приступа.

 

Довідково: 25 вересня 2001 року розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації, відповідно до розпорядження Президента України  „Про розширення мережі ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою”, створено Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою. Повна назва ліцею з липня 2019 року – Комунальний заклад" Острозький обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького” Рівненської обласної ради.

Рівненька обласна рада