На Здолбунівщині засудили педофіла

Прокурором Здолбунівської окружної прокуратури у суді доведено вину 38–річного жителя Рівненського району, якого обвинувачували у зґвалтуванні та розбещенні малолітньої дівчинки, поєднаних із наданням грошової винагороди потерпілій особі.

Вироком Здолбунівського районного суду чоловікові призначено покарання у вигляді 11 років ув’язнення, із занесенням його даних до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітніх.

Доведено, що житель одного із сіл колишнього Здолбунівського району впродовж кількох років займався оральним сексом з потерпілою, яка на той час не досягла 14 років. До того ж, вчиняючи розпусні дії сексуального характеру зловмисник платив дівчинці за її мовчання. Для інтимних зустрічей обвинувачений заманював дитину в безлюдні місця та закинуті будинки.

Потерпіла довго не розказувала, бо боялася батьківського гніву, проте пізніше все ж розповіла про зґвалтування та розбещення своїм рідним.Вони і змусили дитину звернутись із заявою до правоохоронців.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину визнав лише частково.

Рівненська обласна прокуратура