Чи зміниться склад ГУНП Рівного з приходом нового очільника

Рівненщина під надійною охороною - так охарактеризував роботу правоохоронців Рівненської області новий начальник ГУНП Олександр Ганжа. Поліцію Рівненщини він очолює з 13 січня 2023 року. ITV поспілкувалась із новоспеченим керівником.

Все для перемоги та безпеки громадян. Національна поліція у такий важкий для країни час має у повному обсязі виконувати свої функції. Такої думки очільник Головного управління національної поліції в Рівненській області Олександр Ганжа. Тож пріорітетним напрямом своєї роботи називає - боротьбу з окупантами.

Не менш важливими у роботі в нашому регіоні, Олександр Ганжа вважає злочини проти довкілля, зокрема незаконну порубку лісу.

Особливої уваги також заслуговують шахрайські злочини, кількість яких стрімко збільшилась зокрема і у нашому регіоні. Тож за цим напрямом поліцейські працюватимуть у посиленому режимі. Водночас як розповів Олександр Ганжа, також можливі зміни і у керівному складі поліції.

На думку очільника поліції Рівненщини, головне завдання кожного управління поліції — безпека громадян. Тож свою роботу потрібно виконувати якісно.