29 серпня оголошено загальнонаціональну хвилину мовчання на вшанування пам’яті за захисниками України

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У цей день о 10.00 Урядом оголошення загальнонаціональної хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті за захисниками України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, шляхом зупинення на цей час роботи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях (крім тих, де встановлено безперервний режим роботи) руху громадського та приватного транспорту з подаванням відповідних звукових сигналів.

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 9 червня 2021 р. № 614-р затверджено «ПЛАН заходів з відзначення у 2020 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України».

Звертаємось з рекомендацією 29 серпня  приспустити Державний Прапор України на адміністративних будівлях підприємств, установ,  організацій та військових частин; обмежити розважально-концертні заходи на території.