Зарічненські освітяни про пожежну безпеку тепер знають усе

Сьогодні працівники  Зарічненського районного сектору ДСНС провели інструктивну нараду з директорами освітніх закладів району щодо належного протипожежного захисту  закладів освіти.

Під час наради рятівники ще раз наголосили на проблемних питаннях щодо забезпечення пожежної безпеки, зокрема, належного утримання та приведення у належний стан систем внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання; укомплектування об’єктів необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння; належного утримання шляхів евакуації; обладнання об’єктів системами протипожежного захисту відповідно до протипожежних норм, а також утримання їх у працездатному стані. Крім того, фахівці ДСНС розповіли присутнім про необхідність приведення до ладу електрогосподарства об’єктів.

На завершення представники Служби порятунку звернули увагу керівників закладів на невідступному дотриманні правил пожежної безпеки у закладах освіти та у побуті, безпечній поведінці біля водойм та у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, повідомляє Головне управління ДСНС у Рівненській області.

Рятувальники сподіваються, що лише спільні дії допоможуть вберегти заклади освіти від пожеж, і, як наслідок, - здоров’я та життя вихованців.