Запеклі спортивні баталії у таборі дитячих можливостей «Savvy Nation»

Завершуються шкільні канікули та разом з ними підходять до свого фіналу фізкультурно-оздоровчі заходи під загальною назвою «Олімпійське літо». Традиційно, на Рівненщині, вони проходять з травня по серпень для учнів, які відпочивають в пришкільних таборах та санаторно-оздоровчих комплексах. Щороку організацію та проведення заходів здійснює Спорт для всіх Рівненщини та Рівненське обласне відділення НОК України. Так, за літній сезон 2021 року до рухової активності було залучено понад тисячу дітей з різних куточків Рівненщини.

Сьогодні його організаторів зустрічали в таборі дитячих можливостей «Savvy Nation», що в цьому році діє на базі спортивно-мисливського комплексу «Сокіл». Тут щодня життя вирує різноманітними подіями. 

Крім звичного літнього відпочинку серед мальовничих лісів Рівненщини, діти мають безліч цікавих активностей: тренінги, концерти, тематичні свята та дискотеки, флешмоби та різноманітні майстер-класи.

Одним з улюблених дитячих заходів є спортивні змагання. То ж майданчик, де відбувалися старти, перетворився на вулкан азарту учасників та енергії вболівальників.

Спортивна програма складалась із п’яти естафет. Слід відзначити, що команди впевнено долали всі їх етапи, демонструючи свою спритність та завзяття у володінні різноманітним спортивним інвентарем. Головним завданням кожного було показати найкращий час та не набрати штрафних балів за порушення. Отож, найшвидшою та найвправнішою виявилась команда «Білки».

На завершення всі учасники отримали на згадку пам’ятні сувеніри від організаторів.


Спорт для всіх Рівненщини