"Забіг під градирнями" у Вараші: понад 50 000 грн для ЗСУ

У Вараші відбувся благодійний забіг "Забіг під градирнями.Трейл 2022". Завдяки 120 учасникам, а також 150 активних громадян, зібрано понад 50 000 грн для придбання необхідного обладнання для Збройних Сил України.

Цьогоріч участь у забігові взяли спортсмени та аматори із Вараського району, Рівного, Нетішина, Дубна, Костополя, Житомира. Вони бігли дистанції за власним вибором (5 і 10 км) за маршрутом ґрунтовою дорогою довкола районного центру.

За повідомленням організаторів забігу (Рівненська АЕС, ППО РАЕС, Організація молоді ППО РАЕС) на дистанції 5 км в абсолюті переможцями стали Анатолій Ошурко (серед чоловіків) та Олена Блищик (серед жінок). Срібло у цих категоріях вибороли Станіслав Харечко та Олександра Козлинець, бронзу – Кіму Попову та Анні Щавінській.

У віковій категорії "18-35" серед чоловіків переміг Олександр Затірка, серед жінок Ірина Малихіна. У в/к "36-49" перемогу виборов Сергій Гуменюк. У в/к "36+" першою стала Олена Гуцало. У в/к "50+" першість здобув Сергій Куроєдов.

На дистанції 10 км в абсолюті золото завоювали Назар Патійчук та Майя Абрамович, срібло – Сергій Ющишин та Віра Стецюк, бронзу – Іван Федюк та Жанна Бадаліс.

У в/к "18-35" першість вибороли Даниїл Ошурко та Лариса Мельник. У в/к "36-49" Андрій Куцко виграв золото, а у в/к "36+" перше місце взяла Олександра Жебель. У в/к "50+" переможцем названо Сергія Церольчука.

Вараська міська рада