Як українська команда IT-розробників стоврює сайти на базі штучного інтелекту у співпраці зі США?

Українці вкотре дивують світ, цього разу у сфері нових технологій. Сегмент, що найшвидше розвивається у світі, тепер доповнюється інноваційним продуктом, створеним нашими співвітчизниками. IT спеціалісти з України захоплюють цифровий ринок США з інноваційним продуктом. Це платформа, що робить можливим створити будь-який сайт за допомогою штучного інтелекту.

Як працює ця технологія?

Більшість з наявних у Інтернет-просторі сайтів – від лендінгів до комплексних платформ – створені «вручну» або за допомогою спеціальних конструкторів. Сайти замовляють і строюють щомиті для найрізноманітніших задач, зокрема:

  • Презентації особистості чи  бренду
  • Реєстрації на події, екскурсії, тренінги, заходи
  • Продажу або замовлення товарів
  • Бронювання квитки, готелів, різних послуг
  • Створення інформаційних ресурсів, елеронних медіа та блогів

Проблема більшості веб-сайтів у тому, що вони відповідають уявленням їх власників про зручність, але, нажаль, не завжди потребам користувачів – дійсних та потенційних. Щоб розробити дійсно зручний універсальний сайт знадобиться багато зусиль і часу. Інновація українських розробників заощаджує час та бюджет замовників, не зменшуючи при цьому якості кінцевого продукту. Спеціальний алгоритм аналізує трафік, пошукові запити і результати, які відаються релевантними. На підґрунті цієї інформації замовникові пропонують найкращу структуру сайту та дизайн, що їй відповідатиме.

Сайти на основі нейромереж – за 24 години до мрії!

Українська  IT компанія NIXWOOD розширює обрії розробки сайтів через використання штучного інтелекту й нейронних мереж. Це дозволяє створити будь-який веб-сайт надзвичайно швидко – за 48 годин від отримання завдання до випуску. Саме стільки часу спливає від подання технічного завдання до презентації готового сайту.

Технологія проходить затвердження та патентування в США. Штучний інтелект й автоматизація технічних процесів дозволяють робити сайти високої якості за 48 годин та за невисокими цінами. Наприклад, створити лендінговий сайт під ключ коштує $199. Ця вартість уже передбачає унікальний дизайн на базі обробки пошукових запитів та видачі штучним інтелектом, оригінальне візуальне і текстове наповнення. Ні за що доплачувати вже не доведеться.

Як саме нейромережі наближають цифрове майбутнє?

Вперше українським розробникам доводиться ступати на цю недосліджену  землю – створення веб-сайтів за допомогою штучного інтелекту у стислі терміни. Поки що в цій сфері вони не мають жодних конкурентів.

Часто клієнтам сайт чи його оновлення потрібні в максимально короткі терміни без можливості тестувати проміжні версії. І якщо більшість розробників досі переконані, що таке малоймовірно, то досвідчені спеціалісти з NIXWOOD іншої думки. Виявляється, за допомогою інноваційних технології сайт створити можна фактично за добу, чим суттєво полегшити і роботу ІТшників, і підвищити прибутки замовників. А це вже суттєва перевага, якою по праву можемо пишатися!

До чого тут штучний інтелект і чим він корисний для IT?

Машинне навчання та штучний інтелект активно впроваджуються у життя. За їх допомогою можна  полегшити безліч технічних завдань, що в іншому разі тривали б набагато довше. Так, завдяки machine learning і штучному інтелекту вже зараз можна розпізнавати голос, зображення, класифікувати їх, моделювати нові зображення. Саме вони допомагають узагальнити та аналізувати поведінку мільйонів Інтерне-користувачів та прогнозувати її для оптимізації сайтів. Це початковий етап. Далі знадобиться моделювати додатки Android та iOS та інтегрувати нейромережі з WordPress, Open Cart та іншими платформами. І це просто зараз відбувається в нашій країні і нашими розробниками!

США і Україна стають ближче

А от оцінити переваги найновіших технологій зможуть спершу за кодоном – замовники зі Сполучених Штатів. У даний час NIXWOOD (сайт - https://nixwood.com.ua/) якраз виходить на діджитал-ринок України. Можемо пишатися інноваціями світового масштабу, що створюються саме в цей момент українським спеціалістами.