Волонтери запрошують новоприбулих мешканців на знайомство з Рівним

"Якщо, тікаючи від війни ви опинилися в Рівному, ми хотіли б познайомити вас з містом, яке ми любимо та розвиваємо. Ми група волонтерів-жителів Рівного, які хочуть допомогти новим мешканцям Рівного адаптуватися у громаді. Для цього запрошуємо зацікавлених на зустріч і знайомство.

Ми розкажемо про працюючі в місті громадські організації та ініціативи, можливості отримати юридичну допомогу та психологічну підтримку, гуманітарну допомогу, працевлаштування, дозвіллям, чим зайняти дітей та чим зайнятися дорослим.

Разом із гостями зустрічі ми подумаємо, що ще можна робити, щоб переселенцям в нашому місті жилося комфортніше. Хочемо поволі створювати спільноту людей, яка допомагатиме вимушеним переселенцям адаптуватися."

Подію організовують громадська організація "Рівненський центр "Соціальне партнерство", ГО "Екоклуб" та Християнська альтернативна школа "Світло".

З міркувань безпеки, а також щоб ми могли оцінити потенційну кількість гостей, просимо усіх відвідувачів зареєструватися у формі https://forms.gle/DMHh8ur1bWzB5iAv5, або за телефоном 0634835122.

Зустріч відбудеться: субота, 2 квітня, 16-18 години. Вулиця Чорновола 1, 503 офіс. Це самий центр міста.

Питання, ідеї, думки та про співпрацю щодо події можна писати https://www.facebook.com/illia.yeremenko

Рівненська міська рада