Виставку відомого митця Олександра Ірванця відкрили у день його народження у Рівному

Для кожної людини рідна земля – це місце її сили. От і 24 січня, у день свого народження, Олександр Ірванець – у Рівному з відкриттям нової виставки ««О.Ірванець. Неповне зібрання творів».

У Рівненському обласному краєзнавчому музеї представлені насамперед художні твори письменника. Зокрема, всі наявні на сьогодні видання відомого роману “Рівне/Ровно” - чотири в Україні; а також переклади цього роману білоруською, польською, сербською, німецькою мовами.

Окремі книжки та колективні антології і збірники з творами Олександра Ірванця виходили у США, Німеччині, Австрії, Словенії, Хорватії, Сербії, Чехії, Словаччині, Швеції.

Також письменник має в своєму доробку 11 книжок перекладів з російської, білоруської та польської мов — ці видання теж увійшли до експозиції виставки, як і численні журнальні публікації в різних країнах Європи, каталоги та програми різноманітних літературно-мистецьких заходів, у яких брав участь Олександр Ірванець. Окремо представлені кіно- та театральні афіші, інші пам’ятні предмети, пов’язані з творчою діяльністю рівненського письменника.

Запрошуємо рівнян та гостей міста відвідати виставку талановитого земляка! А Олександру Ірванцю від усіх рівнян зичимо міцного здоров’я, наснаги та творчих злетів! Многая літа!