Вихідні з вудочкою організовано провели депутати і держслужбовці Радивилівського району

 Відкрили змагання заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Чуприна, голова районної державної адміністрації Олег Бернацький, виконуючий обов’язки голови районної ради Петро Ковальчук та начальник управління у справах сім’ї та молоді обласної державної адміністрації Михайло Волинець.Риболовів привітали учасники художньої самодіяльності Іващуківської сільської ради під керівництвом Марії Пастух.

  Звання кращого риболова-любителя виборювали 63 спортсмени з 21 команди (по 3 учасники в кожній). Поза конкурсом виступали представники обласних громадських організацій спортивного рибальства. Серед риболовів було і чимало жінок – це Ганна Дзьобак і Олена Грачова з Добриводської, Валентина Процик із Пустоіваннівської, Любов Войтишин із Рідківської сільських рад та Людмила Бондар з команди райдержадміністрації.
Першим спіймав рибу Олександр Пастух з команди районної ради. Сильна спека в цей день вплинула на результати змагань: не всім командам вдалося похизуватись уловом. Перше місце за загальною вагою впійманої риби зайняла команда районної ради у складі Олександра Пастуха, Василя Бондара, Сергія Пінчука. Другими були представники Козинської сільської ради (Василь Метелюк, Петро Савчук, Володимир Яковчук). Третє місце зайняла команда Ситненської сільської ради у складі Андрія Гуменюка, Віталія Поліщука, Андрія Мамчура.
Команди-переможці отримали грамоти районної ради, райдержадміністрації та рибальські призи.
Найбільшу рибу – коропа вагою 685 грам – спіймав учасник команди Козинської сільської ради Василь Метелюк. По завершенні змагань учасників чекала юшка від організаторів та приз – жива риба кожному учаснику.
Голова СФГ «Джерело» Василь Ткачук, на водоймі якого проводились змагання, – справжній ентузіаст і новатор риборозведення. Він планує розширювати свою діяльність, а районна і обласна влада будуть сприяти його добрим починанням.
З метою популяризації спортивного рибальства та ефективного використання водних ресурсів такі змагання планується проводити регулярно.
• Анатолій Тимошейко, керуючий справами  Радивилівської  районної ради