Вараський міський центр соціальних служб організував благодійний новорічний ярмарок

Найбільш теплим і радісним святом вважається Новий рік. Кожна дитина і навіть доросла людина чекає новорічного чарівництва. А додають особливої атмосфери святково прикрашені домівки та новорічний настрій міста і головна зелена красуня.

27 грудня працівниками та гуртківцями підліткових клубів Вараського міського центру соціальних служб була проведена святкова програма, яка включала в себе розваги для дітей "Монстрик та wintergames" та новорічну виставку картин керівників гуртків. А також організовано продаж власної солодкої випічки та гарячого глінтвейну, який проводився з метою збору коштів для термінового лікування 10-місячного Олексійчика з діагнозом СМА 2 типу із с.Сварині, життя якого залежить від уколу, який коштує більше $2 млн.

Незважаючи на морозець, який підщипував за щічки і дорослих, і дітей, усіх присутніх розважали головні герої програми – веселі клоуни Бім, Бом та два Зайці-вуханці, які організували веселі ігри та конкурси для малечі. У ролі клоунів виступили вихованки гуртка "Літературна вітальня" Таїсія Калісінська та Ольга Некритюк (керівник Тетяна Тарасюк), а в ролі зайців Юля Попеляєва і Анна Веремейчук, вихованки гуртка "Аеробіка" (керівник Лариса Бондар).

Перед веселощами усіх добре розігріли фізичною розминкою спортсменки-фігуристки гуртка "Аеробіка". Драйвовими танцями та руханками підігрівали глядачів вихованки хореографічного гуртка "FlashDance" (керівник Іванна Муравинець). Святкового настрою додали пісні вокального гуртка "Соло" у виконанні Катерини Крук, Софії Полюхович, Аполлінарії Пашко та ансамблю "Криниченька" (керівник Світлана Сімашко). Майстерно продекламували вірші про зиму вихованці гуртка "Літературна вітальня" (керівник Тетяна Тарасюк).

Висловлюємо подяку директору Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталії Петрович за допомогу в організації та наданні солодощів для учасників розважальної програми.

Немає ніяких сумнівів, що ймовірність незвичайних подій зростає під Новий рік. Сама природа натякає, що навіть найсміливіші ідеї можуть втілитися в реальність – варто лише захотіти. Просимо усіх небайдужих взяти з нас приклад та допомогти здійснити найзаповітнішу мрію батьків хворого хлопчика, долучившись до збору коштів. Поодинці ми слабкі, але разом – велика сила. Давайте творити добро гуртом!

Реквізити банків: мама, Савостяник Василина Вячеславівна.
Приватбанк 5168 7573 7757 6188
Ощадбанк 5167 8031 1727 4923

Вараська міська рада