В Корецькій громаді запрацює поліцейська станція, а ЦНАП став частиною мережі Дія Центрів України

В рамках безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади» у Корці запрацює поліцейська станція.

2 сучасні офіси розмістились в будівлі Корецької міської ради. Тут працюватимуть дільничий та ювенальний поліцейські офіцери громади, а за потреби - черговий наряд патрульної поліції. Для роботи правоохоронців створені всі належні умови. У кабінетах поліцейської станції розмістили центр відеоспостереження міста.

На відкриття станції до нас завітали:
Смачило Іванна Василівна – заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO);
Леонов Володимир Анатолійович – перший заступник голови Рівненської районної державної адміністрації;
Буткевич Руслан Валерійович – заступник начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області;
Свінцицька Ольга Миколаївна – начальник відділу регіональної взаємодії і цифрової освіти управління цифрової трансформації департаменту цифрової трансформації і суспільних комунікацій Рівненської обласної військової адміністрації.

«Зараз, коли в нашій країні йде війна, потреба людей в безпеці зросла в рази. Відтепер жителі громади почуватимуть себе більш захищено. Це дуже важливо в наш час. Бажаємо правоохоронцям сумлінної і безпечної служби, а жителям – надійного захисту»,- сказала Людмила Дмитрук, міський голова.

До вітальних слів приєднались і гості; наголосили на важливості ролі поліцейського у державі, особливо, у час війни, адже, від їх роботи залежить спокій та наша безпека.

Також у Корці, в ЦНАПі, запрацювала програма Дія Центр – третя в нашій області, з чим привітали нашу громаду та Василя Данилюка, начальника ЦНАПу міської ради.

Платформа Дія Центр – сучасний державний сервіс, а також мережа місць, які спрощують взаємодію громадян та працівників центрів надання адміністративних послуг, де можна отримати всі необхідні протягом життя адміністративні послуги. Призначена для отримання актуальної інформації, необхідної для звернення до центрів надання адміністративних послуг та забезпечення підвищення якості надання адміністративних та інших публічних послуг, які надаються через Центри надання адміністративних послуг.

Вітаємо полісменів з відкриттям станції та Днем національної поліції, який припадає на понеділок, 4 липня. Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Покладена на Вас місія – складна і відповідальна. Від Вашого професіоналізму, оперативності, вміння спілкуватися залежить, у першу чергу, рівень довіри громадян до працівників поліції. Сьогодні Ви з честю виконуєте свої службові обов'язки, охороняєте життя та спокій населення.

Нехай ваша робота буде винагороджена повагою кожного жителя громади, а міцне здоров’я та добробут стануть непохитною основою зростання ваших подальших професійних успіхів!

Корецька міська рада