Українцям потрібно готуватися до розвалу Росії, - Тарас Тополя

Популярний український музикант, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вирушив парамедиком на передову, Тарас Тополя прокоментував прогнози глави ГУР Кирила Буданова про те, що настає вирішальний період війни. Фронтмен гурту "Антитіла" не сумнівається, що українцям варто готуватися до розвалу Росії.

На думку артиста, на території країни-агресорки утворяться нові політико-територіальні одиниці, а путінський режим нарешті впаде. До чого ще потрібно готуватися українцям, Тополя розповів в інтерв'ю "24 каналу".

"Українцям потрібно готуватися до розвалу Росії, до утворення нових політико-територіальних одиниць на її території. Українцям потрібно готуватися до світанку поневолених народів, які були взяті під ярмо Радянським Союзом і, нарешті, завдяки нашому спротиву, отримали шанс стати незалежними і почати свій вільний самостійний шлях. Українцям потрібно готуватися до репарацій, до зміни політичного режиму в Росії", – переконаний виконавець.

Проте українцям треба думати, насамперед, про власне майбутнє, яке чекає на них після перемоги у руйнівній та кровопролитній війні. Тополя припускає, що ситуація в країні так сильно змінила багатьох людей, що після закінчення війни їм буде складно повернутися до мирного життя.

"Українцям потрібно готуватися розв'язувати свої внутрішні проблеми, бо після війни багато змінених війною людей повернуться в мирне життя і їм потрібно буде допомогти знайти себе у цьому мирному житті", – прокоментував музикант.