У Здолбунові ЗЕОН яскраво презентував результати перемоги у конкурсі міні-грантів

Всі, хто відвідав сьогоднішне свято до дня Молоді і дня Конституції України не могли не помітити велике шатро із надписами ЗЕОН та Здолбунівська громада. Саме так, саме ГО ЗЕОН виграв у конкурсі міні-грантів від Здолбунівської міської ради “Здолбунівська громада” можливість придбати такий красень намет, в якому одразу провели свій захід бібліотекарі, а згодом саме біля нього розгорнулися різнокольорові фарбові події під традиційною назвою Холі Фест. Цього разу обійшлися без водного батлу, оскільки погода не дала можливості зпрогнозувати що буде робитися у Здолбунові після двох днів негоди.

Джерело  Здолбунів City

Близько сотні учасників швидко озброїлися кольоровими фарбами і почався батл. Серед “постраждалих” і голова НГО Микола Мокрик, який так захопився  заходом, що навіть прогавив своє нагородження на сцені у гідропаку, тому прийшлося отримувати її персонально одразу біля місця подій.

Традиційно трішки згодом буде розширений фотозвіт про подію від нашої чарівної Ані Кримської та фотоархіваріуса всія громада Ольги Климкович.

В заході також (дякуємо!) прийняли участь (допомагали, сприймали, по дружньому підтримували) ведуча Вікторія Новачук (Машенька), Dj Exelent,  Марія Орлова, міський голова Владислав Сухляк (з родиною), Ірина Мокрик, Олексій Козачок, Ніверук Даша, Елеонора Стеценко, Кірнос Микола,  Котовські Віталій, Денис

Дякуємо мережі кав`ярень “FАNCOFFEE”, Світу дверей та вікон (вул. Полуботка, 9) Василю Захарчуку Магазину освітлення й електрики “Енергія”,  Будинку культури (вул.Незалежності).

ЗЕОН

 

фото від Ані Кримської, Ольги Климкович