У Здолбунові замість стихійного смітника може з`явитись автостоянка

24 липня відбулася зустріч мешканців будинку № 20 по вулиці Мазепи з очільником громади Владиславом Сухляком. Ключовою темою зустрічі стала проблема паркомісць для жителів будинку. Вони змушені паркуватись у дворі будинку, а це не лише створює незручності для пішоходів, але й унеможливлює проїзд спецтехніки. Нажаль, територія двору не дозволяє облаштувати парковку, тому жителям було запропоновано виділення ділянки, яка знаходиться на балансі громади, за Здолбунівським центром культури та дозвілля (в минулому – Здолбунівський РБК), що поруч з подвір’ям будинку Мазепи 20.

Це рішення мера дуже порадувало нас , через те ,що це вирішує одразу дві проблеми:

  • очищення від чагарників чималої території , яка потребує постійного догляду та чомусь останнім часом взагалі перетворилась чи не на смітник завдяки постійному потоку людей, які здають скло та макулатуру на даній території , не слідкують за викидами побутового та не побутового сміття на точці прийому склотари ; 
  • облаштування автомобільної стоянки , яке призведе до розширення прибудинкової території завдяки від’їзду з двору авто. Ця проблема вже давно потребувала вирішення. Дякуємо за допомогу та віримо, що спільними зусиллями зможемо досягти поставленої мети та зробити наше місто чистим , безпечним та красивим !!! 

Вікторія Джуга, мешканка будинку

Побувавши на зустрічі з мешканцями будинку по вул. Мазепи 20, Здолбунівський міський голова Владислав Сухляк дав відповіді ще на безліч наболілих питань людей щодо тарифів,благоустрою та безпеки міста. Загалом, мешканці будинку лишилися задоволені, тому що відбулася миттєва реакція представника влади на потреби громадян.

 


Здолбунівська міська рада