У Зарічненській громаді провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

У Зарічненській громаді підтримують ЗСУ та воїнів-земляків, котрі зі зброєю в руках дають відсіч російським терористам.

Цьогорічний ярмарок «Медовий спас» у Зарічному також став благодійним.

Тут можна було придбати різноманітні вироби ручної роботи та картини. Місцеві господині принесли різні смаколики: домашню випічку, цукерки, джем. Бджолярі пропонували натуральний мед і високоякісні продукти бджільництва.

Великим попитом користувалися «маковійчики» - букети з квітів і трав, які освячують на Маковія у церквах. Для бажаючих провели майстер-клас із виготовлення такого домашнього оберегу. Колектив Будинку культури підготував концертну програму, звучали українські пісні та поезія. Діяла фотозона та виставка. Мисткині школи мистецтв робили діткам аквагрим.

Захід організували працівники місцевого краєзнавчого музею, їх ініціативу підтримали інші заклади культури та освіти, а також жителі громади.

Долучилися до благодійної акції і діти. 8-річна Мирослава Мартинюк дізналася про ярмарку від мами завчасно, тож і сама підготувалася, і залучилася підтримкою рідних. Дівчинка пропонувала придбати картини та власні малюнки, прикраси та іграшки, тож виручені 600 гривень передала для ЗСУ. Вона вірить у наші збройні сили та перемогу України.

Загалом всі зібрані кошти – 13 860 гривень – передали українським військовим.

Рівненська ОВА