У Рівному запрацював унікальний музей національного спротиву

Перший в світі мобільний атракціон-музей російсько-української війни запрацював у Рівному! Креативна локація “100 000 “хороших” моsk@ликів” знаходиться на майдані біля ТРЦ “ЗЛАТА ПЛАЗА”.

За інформацією «РІВНЯНИ».

Для відвідувачів музей доступний з 15:00 до 19:00 – у будні, та 13:00 до 19:00 у вихідні.

Благодійний внесок при вході:

  • для дітей – 50 грн
  • дорослих – 100 грн

Всі експонати в музей доставлені з фронту війни з російськими окупантами. Тут трофейна зброя, амуніція, сухпайки росіян, горілка ЛНР та “путінка”. Також є лендлізівське озброєння для ЗСУ, амуніція та забепечення. Облаштована ексклюзивна фотозона з славетним головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, ще є уособлення російської військової “звитяги” – відомий герой мемів “Чмоня”.

Всі експонати передали з передової бійці українських підрозділів: 110 бригади, 14 бригади Олександр Курсик, 53 бригади Ajax Bullet, військові з Корнина через Коринського сільського голову Роман Горбатюк-Василейко.

Музей є повністю мобільним і автономним, контактним та мультимедійним. Адже тимчасово розміщений на базі вантажіки Star, яка потім буде передана для одній з бригад ЗСУ.

Виїжджатиме музей і в навчальні заклади та інші міста. Однак з однією умовою – передньо має бути придбано від 100 благодійних квитків.

Мета роботи музею – завершити збір БФ “Відповідальні Українці” на 5 повнопривідних вантажівок Star для ЗСУ. Волонтери зібрали кошти 4 вантажівки, дозбирують на п’яту.