У Рівному відбудеться благодійний фестиваль на підтримку ЗСУ

Благодійний фестиваль «З вірою в ЗСУ, від сердечок до сердець» від Dance Way та друзів» кошти, які будуть направленні на підтримку ЗСУ.

20 серпня відбудуться майстер – класи для танцівників нашого міста у танцювальному просторі «Dance Way»для усіх бажаючих від 4-х до 45 років від тренерів та керівників студії.

У цей день ви долучитесь до збору коштів на підтримку ЗСУ, донати вітаються.

21 серпня – благодійний фестиваль за участю зірок Рівного у центрі міста. В цей день заряджатимуть енергією, новою патріотичною програмою учні студії сучасного танцю «Dance Way». Неймовірні запальні патріотичні перформенси та чуттєві вокально-танцювальні номери.
На сцені виступатимуть найяскравіші зірки Рівного, які чаруватимуть своїм голосом.

На вас чекає неймовірний парад вишиванок разом із майбутніми матусями проекту «Пузата мама», до якого можуть долучитись усі бажаючі.

Протягом дня працюватиме ярмарок-продаж різноманітної продукції від рівненських виробників. На ярмарку будуть представлені вироби ручної роботи наших діток студії від найменших до найстарших.

– вироби ручної роботи ( патріотичні картини, прикраси, посуд, мило і т. д)
– вишиванки, аксесуари, прикраси та багато іншого.

Усі виручені кошти направлятимуться на підтримку ЗСУ.

У програмі також буде аукціон, де кожен може придбати ексклюзивні вироби. Для внутрішньо переселених осіб будуть подарунки.