У Рівному розпочався благодійний марафон на підтримку дітей

Рівненський Палац дітей та молоді запрошує на XXVІI Благодійний Марафон – 2022 «З вірою в майбутнє. Крізь вогонь війни» з 10 по 19 травня. 

Благодійний традиційний Марафон «З вірою в майбутнє», започаткований в 1996 році щорічно організовується та проводиться Рівненським міським Палацом дітей та молоді та ГО «Сприяння позашкільній освіті» з метою соціальної і матеріальної підтримки обдарованих дітей ПДМ, надання можливості популяризації творчих здобутків художніх колективів, профільних шкіл. Благодійний марафон сприяє єднанню учасників освітнього процесу, соціальних партнерів, спонсорів, представників муніципальної влади та територіальної громади Рівного.

Цьогорічний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє» є частиною безстрокової акції «Крізь вогонь війни» та відповідає основній меті: моральна та матеріальна підтримка дітей, що постраждали внаслідок війни рф проти України.

Кожен день Благодійного марафону 2022 має свою тематику та присвячується героям нашого часу. В щоденній програмі хвилиною мовчання вшановуватимуться загиблі в ході війни, презентуватимуться творчі звіти художніх колективів, тематичні зустрічі, акції щодо збору коштів на адресну підтримку дітей–учасників БМ.

Програма благодійного марафону за посиланням.

Форма збору коштів: квитки на конкретні івенти, аукціон, скринька на благодійний марафон, символічний електронний квиток, абонемент на заходи БМ.

Благодійна матеріальна допомога акумулюється на рахунку ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей і підлітків ПДМ.

 
XXVІI традиційний Благодійний Марафон - 2022 «З вірою в майбутнє.Крізь вогонь війни»

XXVІI традиційний Благодійний Марафон - 2022 «З вірою в майбутнє.Крізь вогонь війни» відбудеться з 10 до 19 травня. Благодійний Марафон «З вірою в майбутнє», започаткований в 1996 році щорічно організовується та проводиться Рівненським міським Палацом дітей та молоді та ГО «Сприяння позашкільній освіті» з метою соціальної і матеріальної підтримки обдарованих дітей ПДМ, надання можливості популяризації творчих здобутків художніх колективів, профільних шкіл. Благодійний марафон сприяє єднанню учасників освітнього процесу, соціальних партнерів, спонсорів, представників муніципальної влади та територіальної громади Рівного. Зважаючи на воєнний стан, який триває в державі з 24 лютого 2022 року, цьогорічний Благодійний марафон «З вірою в майбутнє» є частиною безстрокової акції «Крізь вогонь війни» та відповідає основній меті: моральна та матеріальна підтримка дітей, що постраждали внаслідок війни рф проти України. Кожен день Благодійного марафону 2022 має свою тематику та присвячується героям нашого часу. В щоденній програмі хвилиною мовчання вшановуватимуться загиблі в ході війни, презентуватимуться творчі звіти художніх колективів, тематичні зустрічі, акції щодо збору коштів на адресну підтримку дітей–учасників БМ. Форма збору коштів: квитки на конкретні івенти, аукціон, скринька на БМ, символічний електронний квиток, абонемент на заходи БМ. Благодійна матеріальна допомога акумулюється на рахунку ГО «Сприяння позашкільній освіті та соціальному захисту дітей і підлітків ПДМ»: UAH р/р UA 47 300346 0000026005022684001, в АТ «АЛЬФА-БАНК», ЄДРПОУ 22566386 з приміткою Благодійний Марафон-2022. В єдності ми сильні! Єднаємось заради нашої перемоги! Палац дітей та молоді, м.Рівне Posted by Рівненська міська рада on Tuesday, May 10, 2022

Рівненська міська рада.