У Рівному пішов із життя науковець та викладач НУВГП

 23 жовтня 2021 року, відійшов в кращий світ  Гудь Володимир Миколайович (батько п'ятьох дітей, найменшій доньці півроку), старший викладач, доцент Національного університету водного господарства та природокористування, якому  було 39 років. 

Хворів на COVID-19, Останні дні Володимир Гудь перебував у тяжкому стані в реанімаційному відділенні на апараті ШВЛ і помер від ускладнень COVID-19.  

Володимиру Гудь закінчив з відзнакою фізико-технологічний факультет Рівненського державного гуманітарного університету.

У 2002-2006 рр. працював в НВФ «Продекологія», де пройшов шлях від інженера-технолога відділу збагачення рудних та нерудних матеріалів до начальника бюро з розробки магнітних систем.

З 2006 року працював в Національному університеті водного господарства та природокористування кафедра автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій на посадах асистента, старшого викладача, доцента. Керував науковою роботою студентів.

Автор понад 60 наукових праць, в тому числі у журналах, що входять до Філадельфійського списку, більше 10 патентів на винаходи та корисні моделі.

Підготував понад 30 учасників Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузях «Енергетика», «Електротехніка та електромеханіка», «Електричні машини та апарати» «Інформаційні технології» серед яких більше 20 переможців. Неодноразово був нагороджений преміями та відзнаками, а саме:

Премія Верховної Ради України, Премія голови Рівненської обласної державної адміністрації, Стипендія Кабінету Міністрів України для молодих учених та ін.

Прощання з Володимиром Миколайовичем відбудеться сьогодні 24 жовтня  12:30 за адресою с. Біла Криниця, масив Київський, 25.