У Рівному на вулиці Коновальця триває будівництво дитсадка

Темпи зведення дитсадка на Північному не сповільнюються. Навпаки – будівельники готові наростити швидкість, адже фінансування дозволяє.

На важливому об’єкті «Великого будівництва» Рівного голова ОДА Віталій Коваль провів виїзну нараду за участю представників міськради, Рівнеобленерго, водоканалу, міськШЕУ, проектантів.

 «Об’єкт готовий на 49%, - зазначив Віталій Коваль. - Збудований каркас 10 корпусів-сот. Триває зведення зовнішніх стін та внутрішніх перегородок, встановлюють вітражі та вікна. Восени планують розпочати роботи всередині приміщення. Садочок на Коновальця один з найважливіших об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Він фінансується із бюджетів різних рівнів – державного та міського. Тому важливо скоординувати роботу усіх причетних служб на місці. Головне завдання - не збавляти темпи, аби діти якнайшвидше приступили до занять".

За результатами наради зафіксували зауваження, виконавців і терміни. Зокрема, питання змін розташування інженерних мереж, зменшення потужностей споживання електроенергії та облаштування пожежного заїзду.


Рівненська ОДА