У понеділок мер Рівного скликає нараду через опалювальний сезон

Міський голова Олександр Третяк планує зібрати нараду через відсутність тепла у частині будинків Рівного. На нараду він запросив представників "Рівнетеплоенерго", керівників комунальних служб, голів ОСББ і управляючих компаній. Про це йдеться у дописі за 23 жовтня на сторінці Facebook.

 

? Щодо опалювального сезону в Рівному Збираю в понеділок термінову нараду з представниками «Рівнетеплоенерго»,... Posted by Олександр Третяк on Saturday, October 23, 2021

Міський голова закликав користувачів соцмережі зазначати адреси будинків, де ще немає тепла. Рівняни.

Неприпустимо, що досі надходять тривожні сигнали, дзвінки, заяви та звернення від мешканців міста.
Вже тиждень як стартував опалювальний сезон в Рівному. Цього часу достатньо, щоб за цей час і комунальники, і балансоутримувачі будинків змогли підготуватися до старту опалювального сезону якнайкращим чином!
Майже щодня, отримую повідомлення, де можна побачити, прочитати і навіть відчути, як люди страждають від холоду в оселях.
Представники «Рівнетеплоенерго» стверджують, що теплоносій від котельні до стіни житлового будинку надходить справно!
Керівники комунальних служб доповідають, що налагодили процес подачі теплоносія до будинку і осбб та управляючі компанії мали відрегулювати надходження тепла та збалансувати систему.
Однак , сигнали про холод у батареях, продовжують надходити!

Кожен управитель, незалежно від форми власності – приватної, ОСББ, Управляючі компанії – повинен розуміти свою відповідальність перед мешканцями за вчасну і якісну підготовку до зими. Від цього залежить надійність та оперативність входження в опалювальний сезон.

Основними недоліками є те, що ваші управителі будинків не квапляться завчасно чистити систему опалення. Після кожного опалювального сезону її потрібно промивати та випробовувати тиском. Це запорука нормальної роботи системи в наступному опалювальному сезоні.

Контролюйте цей процес, адже деякі управителі будинків намагаються на цьому зекономити.
Докладу максимум зусиль, щоб у помешканнях рівнян якнайшвидше було тепло і комфортно.