У Дубенському районі медики швидкої діставалися до пацієнта в ліс на підводі

Сьогодні, 27 січня, в 11:24 на лінію 103 надійшов виклик про те, що в лісі між селами Радів Млинівського району та Сатиїв Дубенського району чоловіка привалило деревом.

Про подію повідомлено поліцейським.

На виклик виїхала бригада Млинівської підстанції екстреної медичної допомоги. Оскільки знайти потерпілого в лісі справа не проста, працівників екстренки зустріли на трасі люди, які повинні були показати дорогу до потерпілого. Щоб дістатися до необхідного місця, медики екстренки пересіли на підводу.

 «Ми взяли з собою необхідні препарати та щит для транспортування. Так їхали майже 1 км в ліс,» - розповів лікар Млинівської підстанції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Микола Ярославський.

Діставшись до місця події медики оглянули непритомного потерпілого. Орієнтовний вік чоловіка - 40 років. У нього простежувався запах алкоголю. За словами очевидців, чоловік заготовляв дрова і на нього впало дерево.

Попередній діагноз: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом верхньої щелепи, забійна рвана рана верхньої губи.

Працівники швидкої оперативно та злагоджено надали невідкладну медичну допомогу. Перемістили потерпілого на твердий щит і на підводі вивезли його з лісу. Працівники екстренки поверталися з лісу - пішки. На трасі їх чекала карета швидкої допомоги.

Потерпілого транспортували до Млинівської центральної районної лікарні.