У Демидівці, запрошують на БУРчик

Засумували за активностями на свіжому повітрі і бажаєте згадати докарантинні часи? Тоді не марнуйте часу і зголошуйтесь на БУРчик із облаштування літнього кінопростору у смт Демидівка. Тут вже мають досвід проведення показів під відкритим небом, але для хорошого кінопоказу не вистачає екрану. Тому тут хочуть створити зручний комфортний простір для перегляду фільмів усією сім’єю. Для цього потрібно небагато – перетворити нудну стіну будівлі на яскравий екран.

БУРчик – волонтерська акція при БУР осередках, що залучає місцеву молодь до волонтерства та активної участі в житті своєї громади, формує нові соціальні зв’язки. Співорганізаторами цієї акції є «БУР Смига», Молодіжна рада при Демидівській селищній раді та ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки селищної ради.

Стартуємо в середу, 23 червня. Отож, запрошуємо на БУРчик в Демидівці, щоб допомогти перетворити місцевий парк у привабливе місце відпочинку та дозвілля!

З усіма питаннями можна звертатися до Сергія Щербатюка, голови молодіжної ради та місцевого координатора (096-9502788, gerfis1@gmail.com), або до Вікторії Костюк (096-0409324, v.kostuk@ukr.net), регіональної представниці локальних осередків БУР в Рівненській області.


Демидівська селищна рада