У чотирьох містах Рівненщині планують модернізувати спортивні бази

Рівненській ОДА тривають консультації із громадами щодо реконструкції спортивних закладів. Нагадаємо, на 2022 рік заплановане «Велике будівництво» ДЮСШ у Костополі, Березному, Дубно та Рівному.

Сьогодні заступниця голови ОДА Людмила Шатковська та працівники профільного департаменту провели робочі зустрічі із представниками громад, проектантів та керівників закладів Березного, Дубно та Костополя.

«В рамках програми Президента України «Здорова країна» у наступному році по всій державі буде зроблена реконструкція 26 спортивних інтернатів і 100 ДЮСШ. Вісім рівненських об’єктів у переліку. По всіх проектах оголошені тендери, триває визначення проектувальних організацій, укладаються договори. Будівельні роботи розпочнуться у наступному році», - прокоментувала Людмила Шатковська. 

Так, серед проектів, які внесені до проекту – спорткомплекс, школа та елінг у Березному, веслувальна база в Дубно, пансіон, спортзал і навчальний корпус в Костополі, ДЮСШ № 2 у Рівному.

У перерахованих закладах, залежно від потреби, мають намір модернізувати спортивні бази, провести капітальні ремонти залів, реконструювати приміщення, побудувати пансіон, де могли б проживати вихованці.

Окрім поліпшених умов тренувань, це дозволить збільшити кількість місць для занять спортом та створити можливості для проведення змагань вищого рівня.

Рівненська ОДА