Станція моніторингу якості повітря з’явиться у Вараському ліцеї

Педагогічний колектив Вараського ліцею №3 одержить набір для збирання станціії моніторингу якості повітря. Навчальний заклад увійшов до переліку 50-ти переможців міжнародного проєкту “Найбільший урок у світі “Планета - мій дім!”, повідомляється на сайті міської ради.

Напередодні Дня Землі, що відзначається 22 квітня, учні 7-8 класів ліцею спільно зі своїми учителями взяли участь у проведенні уроку “Планета - мій дім!”. Загалом упродовж квітня майже 4000 вчителів з усієї України приєдналися до проведення проєкту.

Відмітимо, що для Вараського ліцею №3 це не перший проєкт, пов’заний із проблемами екології, над яким працювали і перемагали учасники освітнього процесу.

"Найбільший урок у світі" - це всесвітня ініціатива Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), що має на меті провести заняття у 100 країнах та ознайомити дітей у всьому світі із Глобальними цілями сталого розвитку. Усі діти в усьому світі повинні мати можливість ознайомитися з Глобальними цілями і відчути натхнення для вжиття заходів в їх інтересах. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) реалізовує цю ініціативу з в Україні з 2015 року.