"Співай рідною" – незрячий сирота з Рівненщини змагається за перемогу на радіо-фестивалі в США

Сергійко Броновицький - школяр з Рівненщини, який разом зі своєю вчителькою Оленою Єсип бере участь у міжконтинентальному Радіо-Фестивалі в США.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Ethno Fm Radio.

Хлопчик – сирота, а ще він не бачить...

"Але Бог дав йому надзвичайний голос, який має почути весь світ!" - переконані всі, хто знають дитину.

Він дуже любить співати та декламувати вірші, тож неодноразово був лауреатом премій багатьох Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів та конкурсів.

Зараз, як ми вже зазначали вище, він бере участь в Міжконтинентальному радіо-фестивалі української пісні в Сполучених Штатах Америки - «СПІВАЙ РІДНОЮ», заснований Мистецькою пісенною програмою «Час української пісні» на – Ethno Fm Radio California USA. 

Мета фестивалю - збереження рідної української мови та культури засобами музичного пісенного мистецтва в українській діаспорі Сполучених Штатів Америки та Світу. 

Проголосувати за пісню, яку представляє Сергій Броновицький, можна ТУТДля цього потрібно поставити вподобайку та залишити коментар під відео.

Голосування триватиме до 1 червня.

До слова, переможці фестивалю будуть нагороджені американськими дипломами визнання , а їхні пісні залишаться назавжди у вільній ротації на американській хвилі Ethno Fm Radio (США Сакраменто Каліфорнія).