Сьогодні у Дубні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні у Дубні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні - людей, які віддали життя за свободу під час Революції Гідності.

Віддати данину шани живим і полеглим учасникам тих революційних подій, до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні прийшли міський голова Василь Антонюк, секретар міської ради Віктор Недашковський, перший заступник міського голови Микола Ткачук, заступники міського голови Мар'яна Мудрик та Михайло Антонюк, депутат обласної ради Володимир Ткачук, депутати та працівники міської ради, представники районної влади, громадськість.

Звертаючись до присутніх, міський голова Василь Антонюк закликав у цей непростий для нашої держави часи не зрадити подвиг Небесної Сотні, бути справжніми патріотами своєї країни: «Сьогодні ми вшановуємо Героїв, які віддали життя за гідність, честь, свободу, право бути українцем та будувати Українську державу. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі, бо боротьба продовжується й нині».

Пам’ять Героїв Небесної Сотні мешканці Дубенської громади вшанували хвилиною мовчання.

На знак вдячності і шани учасники заходу поклали до пам’ятного знаку квіти та запалені лампадки.

В храмах міста в цей день проведено поминальні панахиди за Українськими Ангелами - Героями Небесної сотні.

Дубенська міська рада