Сьогодні Гощанська і Бабинська громади попрощались з загиблим захисником Богданом Кухаром

У скорботі Гощанська й Бабинська громади. В скорботі Гоща, Горбаків, Бабин і Микулин, Тучин, Дроздів...Усі села наших громад. Усі села, містечка і міста України.

Сьогодні, зі сльозами та на колінах зустріли загиблого Захисника, Кухара Богдана Дмитровича, мешканця села Горбаків, який загинув у бою, захищаючи Україну від російського агресора.

Він завжди був чудовою, доброю та щирою людиною, відповідальним працівником, надійним колегою… Всі його поважали і зараз наш колектив відчуває безмірну скорботу від втрати. Дуже важко прийняти те, що не дочекаємося його з боїв за рідну землю. З життя пішов справжній українець, справжній Герой…» - Так про свого полеглого колегу розповідають працівники ТОВ СГП «ім Воловікова».

Життя Богдана Дмитровича Кухаря обірвалося на 36-му році під час захисту Батьківщини від російських загарбників. Цю сумну звістку нещодавно сповістили рідним та землякам воїна. У нього залишились дружина та 4-річна донечка.

Богдан жив у селі Горбаків, з 2008 року працював на ТОВ СГП «ім. Воловікова». Остання його посада - заступник начальника служби механізації. За ці роки обіймав різні посади, успішно просуваючись кар’єрними сходами та розвиваючи підприємство. Був економістом, завідуючим ремонтної майстерні тракторного господарства, інженером з тракторної техніки тощо.

Захисника призвали боронити Україну 21 березня 2022-го. Відтоді він захищав рідну землю до останнього подиху.

 

  Posted by Гощанська селищна рада on Sunday, September 4, 2022

Загинув Герой України 27 серпня в ході ведення бойових дій в районі населеного пункту Марїнка Донецької області.

Слава ГЕРОЮ! СМЕРТЬ ворогам!