Сирник до чаю в духовці за 30 хвилин

Найкраща страва з сиру, окрім сирників, - це кекси та пироги з сиром. Вони дуже швидко і просто готуються, вам достатньо буде лише вибрати якісний сир, правильно приготувати основу і випікати не менше 30 хвилин.

Кулінарка Анна поділилася Instagram рецептом смачного сирника, який буде дуже м'яким, ароматним та ситним.

Інгредієнти:

  • кисломолочний сир – 500 г
  • яйця – 3 шт.
  • манка – 3,5 ст. л
  • цукор – 2,5 ст. л
  • ванільний цукор – 1 пакет
  • розпушувач – 1 ч. л
  • сіль – дрібка
  • олія для форми

Спосіб приготування:

1. Збийте яйця із цукром 4-5 хвилин. Додайте сир, ванільний цукор, дрібку солі, розпушувач, манку і добре збийте до однорідності ще декілька хвилин.

2. Форму змастіть краплею олії, вилийте тісто.

3. Випікайте в розігрітій духовці при 160°C 30 хв, потім збільште температуру до 180°C і випікайте ще 20 хвилин, потім охолодіть і дістаньте з форми. Сирник повинен мати золотисту скоринку