Рівненські журналісти побували у ковідному відділенні міської лікарні.

У коридорах цілковита тиша, більшість пацієнтів – лежачі, усі на кисневих масках. Журналісти «ЧаРівне.інфо» побували у ковідному відділенні Рівненської міської лікарні.

Лише тут бачиш реальність, яку хтось, там за вікнами, називає «звичайною пневмонією», «роздутою панікою», «фейком», «вигадкою» чи «всесвітньою змовою».

Медики добре знають, що «важко» – це не обмеження і заборони. Не важко одягати маску чи не важко переконати себе зробити щеплення від смерті – так називають лікарі вакцинацію від коронавірусу. Адже наразі – це єдиний порятунок від важкого перебігу хвороби.

Важко – це годинами не скидати захисного комбінезона. Важко – це дивитися в очі людині, яка не знає, чи виживе, бо не може самостійно дихати. Важко – сказати хворому під кисневим апаратом, що хтось із його рідних не пережив хворобу…

 
Ексклюзивний репортаж з ковідного відділення Рівненської міської лікарні

Лише тут бачиш реальність, яку хтось, там за вікнами, називає «звичайною пневмонією», «роздутою панікою», «фейком», «вигадкою» чи «всесвітньою змовою». Медики добре знають, що «важко» – це не обмеження і заборони. Не важко одягати маску чи не важко переконати себе зробити щеплення від смерті – так називають лікарі вакцинацію від коронавірусу. Адже наразі – це єдиний порятунок від важкого перебігу хвороби. Важко – це годинами не скидати захисного комбінезона. Важко – це дивитися в очі людині, яка не знає, чи виживе, бо не може самостійно дихати. Важко – сказати хворому під кисневим апаратом, що хтось із його рідних не пережив хворобу… Posted by ЧаРівне.info (www.charivne.info) on Friday, October 29, 2021