Рівненські патрульні завітали до Стерилізаційного Центру

Учора справжнє свято подарували хвостатим мешканцям патрульні, коли відвідали Центр Стерилізації для тварин у Рівному.

І не з порожніми руками — інспектори привезли корм, каші, субпродукти, адже взимку тваринам треба краще харчуватись, щоб зберегти тепло. Радості собак не було меж, усі отримали смаколики й свою порцію уваги. Працівники притулку розповіли про потреби та проблеми закладу і познайомили з його мешканцями.

Тема безпритульних тварин близька патрульним, адже вони опрацьовують виклики пов’язані з жорстоким поводженням, безвідповідальними господарями, нещасними випадками та іншими не завжди приємними ситуаціями та завжди йдуть на допомогу. На рахунку патрульної поліції не одне врятоване життя тварини.

Дмитро Шевчук, наш ТОРівець, та його дружина Наталя передали в притулок утеплену будку та дрова. Вони, до слова, мають у своїй родині 3 собаки, колишні безпритульні, та 3 котики, яких колись Дмитро витягнув зі сміттєвого бака сліпими кошенятами, опрацьовуючи виклик.

Друзі, ми закликаємо підтримувати та відвідувати наш комунальник заклад, де опікуються безпритульними тваринами. Відтак, завтра на волонтерів чекають на Київський 100 Г з 12.00 до 15.00 на захід, що називається "Велика прогулянка та чай з пухнастиками".

А ви лише погляньте на ці фото, скільки позитивних емоцій від зустрічі!

Робити добрі справи — це завжди правильний вибір 

Патрульна поліція Рівненської області