Рівненські атомники: робимо все, що в наших силах

33-й день хороброї боротьби. Колектив Рівненської АЕС продовжує підтримувати захисників, які стоять на сторожі територіальної цілісності та суверенітету України. У черговий раз волонтерський рух передав необхідне військове обладнання українським військовим на передову.

За кошти зібрані атомниками та небайдужими мешканцями Вараської громади, було закуплено шість тепловізорів, п’ять далекомірів, оптичний тепловізійний приціл для снайперської гвинтівки та 100 турнікетів для зупинки кровотечі на загальну суму 1 млн грн. Наразі озвучити, в які саме підрозділи буде все відправлено не можна, після перемоги вся інформація буде доведена до громадськості. Усе необхідне обладнання закуплене в Польщі, у пошуках допомагав мешканець Вараша, який нині там проживає Дмитро Павлюк. Волонтери вдячні йому за співпрацю та допомогу.

За словами керівника місцевої Спілки афганців Петра Ширка, наразі є гостра потреба у великій кількості розгрузок, бронежилетів та касок, яких і закордоном вже важко знайти: «Також потрібно транспорт, оскільки авто часто попадають під артилерійські обстріли та виходять з ладу, бувають випадки, що вже й ремонту не підлягають. Три дні тому (24 березня) на передову відправили черговий автомобіль разом з провізією для військовослужбовців, на жаль, після доставки авто попало під обстріл, від нього лишився лише металобрухт, але найголовніше – залишилися живими п’ятеро хлопців».

Найближчими днями планується відправити ще один придбаний за кордоном за волонтерські кошти автомобіль. Волонтери продовжують шукати відповідний транспорт – він повинен мати хорошу прохідність. Також виготовляють захисні пластини для бронежилетів, з відповідним ступенем захисту.

Військовослужбовці дякують колективу Рівненської АЕС та небайдужим землякам за постійну підтримку, адже це неабияк допомагає тримати оборону проти рашистського ворога.

Підтримуватимемо стільки, скільки треба! Все буде Україна!

Для охочих підтримати українських військових діє розрахунковий рахунок в Ощадбанку UA 793333680000026008301613093 Код ЄДРПОУ: 24171964 в Кузнецовському ТВБВ Ощадбанк №10017/80 МФО 333368 Кузнецовської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану з позначкою «благодійна допомога на підтримку ЗСУ», з подальшим повідомленням волонтерської групи про суму і підрозділ, що перерахував кошти для формування повного звіту.

Контакти ініціативної групи: Петро Ширко 098 71 72 004.