Рівненська АЕС запрошує виграти призи у конкурсі "Мій рідний край – моя історія жива"

Рівненська АЕС та Первинна профспілкова організація електростанції запрошують місцевих дослідників презентувати власні напрацювання для участі у конкурсі науково-дослідницьких робіт серед працівників підприємства та мешканців Вараської територіальної громади "Мій рідний край – моя історія жива".

Учасниками конкурсу можуть стати діти від 11 до 17 років та дорослі від 18 років, які змагатимуться у двох відповідних категоріях. Роботи, заявки на участь відповідно до зразка та власне фото подаються з 1 по 31 серпня поточного року на електронну скриньку pr@rnpp.atom.gov.ua.

Індивідуальна робота має бути виконана державною мовою на довільній кількості сторінок. Більш детальні технічні вимоги описані у Програмі конкурсу. Науково-дослідницький проєкт у форматі презентації необхідно буде захистити перед конкурсною комісією 26 вересня цього року.

Оцінюватиме роботи конкурсантів компетентне журі на чолі з генеральним директором РАЕС Павлом Павлишиним. Критеріями оцінки визначені: самостійність, якість оформлення, актуальність теми, достовірність наведених даних та інформації з посиланням на джерело, оригінальність подання матеріалу, грамотність, якість захисту. Переможці конкурсу будуть винагороджені коштами із призового фонду у 18,5 тис.грн.


Вараська міська рада