Рівненщина втратила ще одного Героя

Під час виконання військового обов’язку із захисту Батьківщини перестало битися серце українського воїна Анатолія Ясковця, 1969 року народження з села Орлівка, повідомляє Березнівська міська рада.

"Наш захисник з квітня 2022 року перебував у лавах Збройних Сил України. Головний сержант взводу інженерних конструкцій здійснював саперні роботи, ремонтував військову техніку. Рідні та односельчани, друзі покійного пам’ятатимуть його як людину з надзвичайно щирим серцем, справжнього майстра на всі руки, - йдеться на сторінці міськради у фейсбук. -

Анатолій, батько багатодітної родини, помер 25 березня 2023 року від тяжкої недуги.

Висловлюємо рідним, друзям, усім, хто любив та поважав Анатолія Логвиновича, найщиріші співчуття з приводу непоправної втрати.

Орієнтовний час прибуття автокортежу у місто Березне – 18:50 год. (проїзд вулицями Андріївська, М.Буховича у напрямку села Орлівка).

Просимо жителів населених пунктів гідно зустріти та провести воїна живим коридором шани.

Військове поховання Анатолія Ясковця відбудеться у вівторок 28 березня у селі Орлівка.

Прощання з покійним захисником розпочнеться об 11:00 у сімейному будинку за адресою: вулиця Шкільна, 10, село Орлівка. Заупокійна служба відбудеться у храмі Святого Христового Воскресіння села Орлівка. Поховання проходитиме на місцевому кладовищі.

Нехай рідна земля буде Анатолію лебединим пухом, а пам'ять про справжнього сина України навіки залишиться у наших серцях.