Газета «Вісті Рівненщини» +380678370541 +380675894919 +380362695137

Рецепт смачного та ароматного рагу з гарбуза та овочами

Ніхто не зможе відмовити собі від ароматного та смачного рагу. Простий рецепт з ніжними шматочками м'яса та апетитною картоплею стане гарячою стравою на вашому столі.

Пропонуємо дізнатися простий рецепт рагу з гарбузом. Гарбуз допоможе будь-якій господині приготувати неймовірно смачну страву.

Ароматне рагу з овочами та зеленню можна готувати в мультиварці або каструлі.

Рагу з овочами - швидкий рецепт

Вам потрібно:

  • М'ясо телятина - 400 гр
  • Картопля - 8 шт середнього розміру
  • Гарбуз - до 500 гр
  • Цибуля
  • Морква
  • Зелень
  • Сіль
  • Спеції
  • Помідор - 1 шт
  • Болгарський перець - 1 шт
  • Часник - за смаком

М'ясо можна вибирати будь-яке. Найсмачніше рагу виходить з телятини. Прекрасно підійде свинина або курка.

Телятину помити та порізати невеликими шматочками.

Порізати крупно цибулю, натерти моркву та зробити зажарку.

М'ясо обсмажити з сіллю та спеціями 15 хвилин.

Додати до м'яса цибулю та моркву і перемішати.

Бажано обсмажити м'ясо та цибулю з морквою на оливковій олії.

Гарбуз помити, відрізати шапочку та прибрати все насіння.

Картоплю почистити та порізати кубиками.

Помідор та перець нарізаємо соломкою.

Картоплю, м'ясо, цибулю, моркву, помідори та болгарський перець відправляємо в гарбуз.

Посипаємо все зеленню та солимо за смаком.

Відправити гарбуз у великий казан або мультиварку, додати води 300 мл та тушкувати рагу з овочами 50 хвилин.

ЗА матеріалом Главред

#рецепт  #рагу 

Читайте також

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: