Радивилівська міська лікарня отримала реанімобіль з Німеччини

Автомобіль швидкої допомоги повністю обладнаний необхідними засобами для екстреної реанімації, зокрема – дефібрилятором, який використовується при раптовій зупинці серця. Тож буде задіяний для надання невідкладної допомоги жителям Радивилівщини і транспортування хворих в обласні заклади охорони здоров’я.

Про це зазначив генеральний директор КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» Федір Стецюк.

Медичний транспорт в час найтяжчих викликів війною у Радивилівську ТГ передало подружжя волонтерів з Німеччини.

Щоб його придбати, Оксана та Крістіан Найтске налагодили благодійну місію, ініціювали збір коштів, організували меценатів Німеччини для підтримки та допомоги Україні. В минулому Оксана Найтске – жителька Рівненщини, тому волонтерство подружньої пари спрямоване на наш регіон. За їх сприяння медзаклади області уже отримала два реанімобілі. В процесі передачі - ще два таких транспортних засоби.

Допомога реалізовується через Рівненське обласне об’єднання церков євангельських християн-баптистів. Так, зокрема, під час передачі реанімобіля центральній лікарні були присутні представники Радивилівської церкви євангельських християн-баптистів.

Вони подякували благодійникам з Німеччини за допомогу, в результаті якої буде врятоване не одне життя.

Радивилівська міська рада висловлює щиросердечну подяку усім, хто долучився до транспортування реанімобіля у медзаклад громади.

Вкотре переконуємося, що для такої сильної та згуртованої нації немає нічого неможливого!