Продовжується ремонт 47 км ключової транспортної магістралі Рівненщини

Йдеться про Н-25 Городище – Рівне – Старокостянтині у напрямку Острога.

Як розповідають у Службі автомобільних доріг області, зараз у роботі — 47 км автошляху. На 29 з них ремонт фінішував, невдовзі їх буде введено у експлуатацію.

Автошлях Н-25, однин з ключових транспортних магістралей Рівненської області. Тож дорогу міжнародного значення відновлюють в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Наразі на двох ділянках, загальною протяжністю 8 км, підрядна організація укладає верхній шар покриття. Ще на 10-кілометровому - тільки розпочалися.

Для ремонту чергових 18 км тривають тендерні процедури. На етапі проєктування перебувають 34 км траси Н-25.

«Ремонтуємо дорогу із застосуванням спеціального перевантажувача. Ця спецтехніка забезпечує додаткове перемішування асфальтної суміші перед укладанням. Це дозволяє вирівнювати її температуру та склад, підвищувати щільність та рівність покриття, а отже, і якість, зокрема мінімізувати утворення вибоїн, тріщин і викришування», - розповідають в Службі автомобільних доріг області.

Нагадаємо, торік в рамках «Великого будівництва» було відремонтовано 35 км автошляху Городище – Рівне – Старокостянтинів. А на 46 км дороги влаштовано верхній шар асфальтобетону.


Рівненська ОДА