Подвійне свято на Костопільщині

Із радісною подією місцевих людей привітали голова облдержадміністрації Василь Берташ, перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко, голова правління ПАТ “Рівнегаз”, депутат обласної ради Петро Дубас, керівники Костопільських райдержадміністрації та райради Сергій Коваль і Віктор Талащук. Як і зазвичай, пуск газу став справжнім святом для громад, адже символізує тепло і затишок в оселях. Власне, в тому, що воно відбулося, є і чимала заслуга    жителів сіл. Адже державним коштом прокладено лише підвідні газопроводи. Про вуличні ж люди подбали самотужки.

- Якщо ми рухаємося європейським шляхом і прагнемо жити в цивілізованій державі, то громада повинна брати участь і в прийнятті рішень, і в їх реалізації. Це запорука успіху.  Лише завдяки вашій активній позиції та вірі в результат сьогодні у ваших селах з’явився газ, - подякував за активну позицію жителям Рокитного та Тихого перший заступник голови обласної ради Михайло Кривко.

Тим часом, як запевнив голова облдержадміністрації Василь Берташ, обласна влада і надалі дбатиме, аби якомога більше населених пунктів краю мали блакитне паливо. Нині розробляється обласна програма газифікації і незабаром вона буде винесена на розгляд сесії обласної ради. Водночас, зауважив Василь Берташ, обласна влада продовжуватиме працювати і над впровадженням технологій із використанням альтернативних видів палива.

Світлана Тубіна