Оголошено конкурс на посаду керівника діагностичного центру

Сьогодні відбулося перше засідання окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства «Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. Віктора Поліщука» (голова комісії Ігор Ясенюк). На ньому було оголошено про початок прийому документів.

Так, бажаючі очолити діагностичний центр повинні подати свої документи до 13 жовтня у Рівненському обласну раду, майдан Просвіти, 1 каб. 328.

Зауважимо, кандидат на посаду повинен відповідати певним вимогам. Зокрема, мати вищу освіту ІІ рівня за ступенем за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або «Гуманітарні науки» або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я». Стаж роботи на керівних посадах 7 років. Окрім того, він повинен підготувати проєкт плану розвитку закладу на три – п’ять років.

Ознайомитися з переліком необхідних документів можна за посиланням.

Розгляд поданих заяв на участь у конкурсі,заслуховування кандидатів на посаду та проведення з ними співбесіди відбудеться 18 жовтня, початок о 10-:00.

Рівнеська обласна рада