На Зарічненщині загинула 16-річна дівчинка

Учора, 23 січня, трагічно загинула 16-річна жителька села Кухче. Життя дівчинки, яка мала інвалідність із дитинства, передчасно обірвалося через пожежу, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Повідомлення до поліції про те, що горить житловий будинок, надійшло о 19:45. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у сім’ї виховуються іще двоє неповнолітніх дітей, які пішли у гості до старшого брата, що живе окремо. Мама того фатального вечора вийшла у справах, а батько — до сусідів. Дівчинка, яка мала інвалідність із дитинства і фактично була прикута до ліжка, залишилися вдома сама.

За попередньою інформацією співробітників ДСНС Зарічненського району, причиною пожежі стало коротке замикання  в електромережі. Дерев’яний будинок вогнем знищено майже повністю.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з відміткою «нещасний випадок». Наразі поліцейські Зарічненського відділення поліції проводять додатковий огляд місця події.