На війні загинув випускник Дубенського коледжу культури і мистецтв

Захищаючи територіальну цілісність нашої України загинув УШКЕВИЧ СЕРГІЙ, випускник ВСП "Дубенський фаховий коледж культури і мистецтв РДГУ" спеціальності "Хореографія".

Сергій Ушкевич загинув на Харківщині 17 липня, до останнього виконуючи свій військовий обов'язок. Ворожі снаряди обірвали життя.

Вічна пам'ять герою! Співчуття рідним та близьким.

 

Веселий, усміхнений хлопчина - тобі назавжди залишиться 27. Матусю, не плач!… Я вже їду додому… Сьогодні моя закінчИлась війна… Від снайперів куль і від вибухів грому я їду туди, де твоя сивина. Де борщ у печІ, молоко з пиріжками, де батькова сильна й згрубіла рука. Я їду додому… стрічай мене, мамо! Тримайся, рідненька, бо зустріч…тяжкА. Пробач мені, мамо! Пробач мені, тату, що сам собі вибрав я долю таку, що пахне свічками і ладаном хата й гойдається смуток у кожнім кутку. Пробачте, що в зоряну вись небокраю весільні мої простяглись рушники, що, не скуштувавши й шматка короваю, розбилось кохання моє на шматки! Пробачте за цю безкінечну розлуку, за сотні моїх, ще не сказаних слів, що не дочекались ми діток-онуків, що кулю ворожу так рано зустрів. Матусю рідненька, я ж так хотів жити! О, скільки я мрій там собі нагадав! Хоч смерть і літала над нами щомиті, що буду наступний,- думки відганяв. О, як я хотів дочекатися літа, з розгону упасти в духмяну траву, в футбол поганяти, всіх друзів зустріти і дякувать Богу за те, що живу. Чи ж думав, що ТАК стрінуть друзі, родина? Чи ж знав, що обняти не зможе ніхто? Матусю, не плач, не болить вже нічого. Своїх побратимів у небі знайду… “Живим коридором’ стрічає дорога… Дорога…якою…уже не пройду… Низький уклін батькам за сина ГЕРОЯ. Світла пам'ять! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Posted by Uliana Havur on Monday, July 18, 2022

Дубенський фаховий коледж культури і мистецтв РДГУ