На Рівненщині зникли черги на АЗС, ліміти на пальне скасовано

У Рівненській області стабілізувалася ситуація із наповненням автозаправок. Відтак ліміти на пальне скасовуються, а черги на АЗС практично відсутні. Про це повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації (ОВА) Віталій Коваль на своїй сторінці в мережі Facebook.

З його слів, на окремих заправках ще можуть спостерігатися затримки з постачанням пального, але місцева влада на постійному зв'язку із операторами.

«Ситуація із наповненням автозаправок вирівнялася: ліміти на пальне скасовуються, черги на АЗС практично відсутні, відтак рубрика #пальне_готівка вичерпала себе», - каже очільник ОВА.

Як зазначив В.Коваль, завдяки злагодженим діям уряду, місцевій владі вдалось досягнути рівня насичення пальним АЗС на Рівненщині, тож паливна криза минула.

«Ми вже можемо чітко сказати, що пальне - і дизель, і бензин - на АЗС сьогодні є в нормальній кількості, й ми фактично уникли тих черг, які були. Основні оператори зняли ліміти, тобто тепер можна заправити на АЗС більше 20 л».

Досягти таких результатів, із його слів, вдалося завдяки тій злагодженості, яку було проявлено в організації процесу.

«Це передусім й «зелений коридор» для бензовозів на кордоні, і реагування уряду, й узгоджена дія саме операторів ринку, тож рухаємось далі», - підсумував керівник обласної військової адміністрації Рівненщини.