На Рівненщині в останню дорогу провели вісьмох Героїв

На Рівненщині попрощалися з вісьмома захисниками України. 

В Рівненському районі провели в останню дорогу двох загиблих воїнів - Данила Шевчука та Івана Мацюка. У Вараші віддали шану Антону Товкачу, Вадиму Єфремову та Григорію Охремову. У Мирогощанській громаді вшанували Олексія Корнійчука, а на Сарненщині схилили голови у скорботі за Сергієм Наконечним та Ігорем Григор’євим.

У Рівненському районі попрощалися з двома захисниками, які віддали своє життя за Україну, – Данилом Шевчуком із міста Костопіль та Іваном Мацюком із села Черняхів Острозької громади.

22-річний Данило Шевчук загинув 12 лютого під час артирелійського обстрілу, виконуючи військовий обов‘язок, у населеному пункті Білогорівка Луганської області. Герой тривалий час вважався зниклим безвісти, проте сподівання рідних, що він живий, не підтвердилися. Поховали бійця з усіма почестями в рідному Костополі. Данило Шевчук служив у 81-й аеромобільній бригаді 122 аеромобільного десантно-штурмового батальйону роти вогневої підтримки, хоч і був молодим, проте справжнім воїном: безстрашним та вмотивованим.

51-річний солдат Іван Мацюк загинув 11 березня в результаті ворожого обстрілу в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Іван народився на Радивилівщині, проте після одруження у 2004 році разом із дружиною Валентиною переїхали до села Черняхів тодішнього Острозького району. Подружжя виховувало двох дітей: доньку Катерину та сина Іллю. Обоє працювали у Могилянівському ліцеї. У листопаді 2022 року Івана мобілізували, а в березні воїн загинув на полі бою, боронячи Україну від окупаційної армії рф. 

У Вараші провели в останню дорогу Героїв Антона Товкача, Вадима Єфремова та Григорія Охремова.

Антон Товкач служив стрільцем у 104-ій окремій бригаді ТрО. 30-річний чоловік загинув 11 березня у місті Бахмут.

Вадим Єфремов служив у 356-му навчальному артилерійському полку. 19-річний житель Вараша 9 лютого разом із побратимами потрапив під мінометно-артилерійський обстріл біля села Іванівське Донецької області.

Григорій Охремов служив навідником у 77-ій окремій аеромобільній бригаді. 31-річний чоловік загинув 9 березня під час виконання бойового завдання біля міста Бахмут. У селі Велихів Сарненської громади відбулося поховання загиблого воїна Григорія Охремова. 

Мирогощанська громада знову в скорботі: тут попрощались із Олексієм Корнійчуком.

30-річний Олексій був призваний до лав ЗСУ на початку цього року. Воїн загинув 10 березня поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області, внаслідок артилерійського обстрілу. В нього залишились батьки, дружина, донька. 

Сарненщина попрощалась із трьома загиблими захисниками. 

Жителі міста Сарни провели в останню дорогу Сергія Наконечного. Воїн став на захист Батьківщини ще у березні минулого року.Служив штаб-сержантом.13 березня Сергій загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Першотравневе Куп'янського району Харківської області. У воїна  залишились батьки, дружина, 11-річний син та донечка, якій виповнилось тільки 3 дні. 

Живим коридором слави жителі Рокитнівської громади зустріли і провели в останню дорогу загиблого земляка Ігоря Григор’єва.  Воїн - житель селище Рокитне, старший солдат, у листопаді  минулого року  був призваний на військову службу за контрактом. 12 березня загинув під час виконання завдання внаслідок ворожого обстрілу у  районі населеного пункту Грантківка Харківської області. 

Вічна та світла пам'ять і шана нашим захисникам! 

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих Героїв!