На Дубенщині пограбували пенсіонерку

Повідомлення про те, що невідома особа вночі проникла до літньої кухні 61-річної жительки села Судобичі та незаконно заволоділа продуктами харчування та грішми надійшло до поліції вчора, 24 березня, о 10-тій ранку.

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник шляхом вільного доступу до приміщення проник усередину, звідки викрав електричний чайник, 120 гривень, макарони та хлібину.

За результатами зібраної на місці події слідової інформації та проведених розшукових заходів поліцейські Дубенського відділу поліції оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 52-річний житель селища Смига. За місцем проживання у нього виявили пів буханки хліба. Випікала його потерпіла власноруч, тому зіслатися на куплену у магазині хлібину чоловікові не вдалося. Гроші він встиг потратити, а куди подів решту викраденого — поки не зізнається.

 

Житель Смиги неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за порушення адміннагляду, дрібне хуліганство. Крім того, відносно нього у суді нині розглядаються справи за вчинення крадіжок та незаконного поводження зі зброєю.

У порядку статті 208 Кримінального кодексу України його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, йому повідомили про підозру за частиною 3 статті 185 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тепер підозрюваний може опинитися за ґратами на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області