Група компаній «VITAGRO» долучається до перемоги над російським окупантом

В той час коли воїни Збройних сил України та Територіальної оборони героїчно захищають кожен метр української землі, докладають активні зусилля для перемоги також ті, хто десятиліттями обробляє землю.

Понад 1000 працівників Групи компаній «VITAGRO» боронять мир у лавах регулярних українських військ та в складі добровільних формувань – Територіальної оборони.

Працівники Кластеру «Волинь» Радивилівського та Дубенського району  та ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що в Рівненському районі, розуміючи всю складність ситуації і відповідальність перед Україною, перед захисниками на передовій, допомагають технікою, продуктами харчування, пально-мастильними матеріалами, медикаментами та всім необхідним.

 Також Група компаній «VITAGRO», до складу якої входять Кластер «Волинь» та ТОВ «Агрохолдинг Зоря», долучилися до створення захисту та укріплення регіону, виготовляють протитанкові їжаки, готують коктейлі Молотова, що отримали назву «узвар Бандери».

Також Група компаній «VITAGRO» надає посилену допомогу вимушеним переселенцям із сходу України, які через війну із російськими окупантами залишили свої домівки, майно, землю і часто родину. Їм сприяють у облаштуванні місць для проживання, забезпеченні продуктами харчування, одягом, засобами гігієни, тощо.

Водночас, працівники кластерів та агрохолдингів продовжують виконувати свої безпосередні обов’язки і проводять весняно-польові роботи на орендованих землях, ремонтують сільськогосподарську техніку,  підживлюють зернові культури та зміцнюють економіку України.

Керівники Група компаній «VITAGRO», кластеру «Волинь» та ТОВ «Агрохолдинг Зоря» як ніколи розуміють важливість згуртованості української нації, тому закликають всіх до взаємопідтримки і єдності, які допоможуть нам перемогти та повернути мир Україні.