Громада Радивилова вшанувала пам'ять полеглого у 2016 році захисника України

Останній серпневий день 2016-го сколихнув Радивилів скорботною звісткою: при виконанні бойового завдання поблизу села Широкине Донецької області поліг наш земляк – боєць Української Добровольчої Армії, 23-річний Владислав Шемуровський.

Енергійний, із нестримною жагою до життя, - таким його знову згадували сьогодні. Щемні спогади про сина, героїчно загиблого в боротьбі за територіальну цілісність України, висловила мама Оксана Леонідівна.

Щоб в скорботі схилити низько голови перед світлою пам’яттю полеглого бійця, на міському кладовищі зібрались представники Радивилівської міської ради – заступник міського голови Олександр Пастух, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Сергій Гуща, представники Радивилівського центру комплектування та соціальної підтримки – Валентин Атрасевич, начальник другого відділу Дубенського РТЦК Юрій Попсуй.

У день загибелі щорічно навідуються до могили Друга Маестро (бойовий псевдонім Владислава Шемуровського) і його бойові побратими, а також представники «Правого сектора» Рівненщини. Пам'ять убитих за Україну, що, як Владислав Шемуровський, згасли в самому розквіті віку, згуртовує нас, живих.

Громада з почестями вшановує кожного земляка, хто відважно піднявся на оборону потривоженого спокою своєї Батьківщини, і за неї загинув.


Радивилівська громада